icon-clock-o
2016.07.12.icon-pencil

Biztosan észrevettétek már, hogy az elmúlt 2-3 évben, de főleg az idei és a tavalyi filmekben/sorozatokban egyre több olyan párost láthatunk, akik a saját nemükhöz vonzódnak. Különösebb okát nem tudni, de elő szeretettel csinálják ezt az írók és a rendezők mostanság, legyen szó a Shadowhuntersről, vagy éppen jelen esetben a The 100-ról.

 

Ez még nem minden, nagyon kapós még mindig a szerelmi háromszög, ami kapcsán ismét megemlítenem a Shadowhunters-t vagy a Vampire Diaries-t és szintén a The 100-at is.

 

A The 100 Clarke Griffinje és Bellamy Blakeje között a kezdetekben egyáltalán nem volt érezhető az összhang. Ellenségesek voltak egymással és egyáltalán nem érdekelte őket, hogy mi történik a másikkal. A végére odáig jutottunk, hogy nagyon is szükségük van egymásra, fontosak egymásnak és egy nagyon-nagyon szoros barátság alakult ki közöttük, amiből akár lassan ugyan, de egy románc is kialakulhat, sőt, a könyv alapján lesz is.  (Erről bővebben ITT olvashattok.)

 

A Clexa páros kialakulása is egy szép történet. Kezdetekben nem bíztak egymásban ők sem, ám közöttük sokkal tovább fejlődött ez a viszony, csók, titkok, bizalom és nemi kapcsolat. Akárcsak Bellamy-val itt is két vezető kapcsolatáról beszélhetünk.

 

Most akkor, hogy röviden tisztáztunk dolgokat, felmerült a kérdés sokakban, hogy ki kinek szurkol. Két lehetőség van, egy már meglévő kapcsolatnak vagy egy alakulóban lévőnek. Sokan már csak azért is, jobban kedvelik a Clexa párost, mert egy leszbikus szerelemről van szó, és felvállalják. Vannak akik abszolult épp amiatt irtóznak a dolgoktól vagy, csak mert ők minden képen a Bellamy párost szeretik azaz a Bellarke-ot.

 

Én, nem ítélkezek, hiszen semmi problémám sincs azzal, hogy szerelmes Lexába Clarke. Nem is örülök neki, de nem is ítélem el, lényegében csak megbarátkoztam a tudattal és azért közöttük egy nagyon erős kapcsolat van, nekem ezt jó volt látni függetlenül a nemétől.

 

Viszont, most már úgy érzem, hogy ezt egy kicsit pihentessük. Új évad és nem árt a vérfrissítés. Most már hagyni kellene kibontakozni a Bellarke párost is. Az igazság az, hogy miattuk izgatott vagyok, hogy mi lehet ebből, de fordított esetben ha Bellamyval jött volna össze hamarabb, nagyon utáltam volna Lexát, hogy széttépi őket, ám így nem, és nagyon várom, hogy kialakuljon közöttük valami. Persze az is lehet, hogy egyáltalán nem fog tetszeni ez a páros jobban összefonódva, de ha nem látom, nem tudom meg. A végén úgy is Clarke választ majd, és reméljük, hogy jól fog dönteni.

 

Csak attól tartok, hogy a Bellarke párost jobban fogom kedvelni, pedig az lenne a legjobb ha inkább Clarke boldogságával foglalkoznék.

 

 

Nos, Nem ez a fő szála a The 100-nak, sőt ez csak egy kis háttér sztori fontos szereplőkkel. De egy kedves látogatóm feltette a kérését, hogy csak Ő nem szereti a Clexa párost? Nos nem csak ő nem, de sokan oda vannak érte vagy pártatlanok mint én de inkább most már jöhetne egy kis Bellarke. Ezért is írtam le röviden, hogy aki ahogyan gondolja az miért is gondolhatja úgy. Remélem Választ adtam a kérésedre. Ha, másoknak is van, nyugodtan tegyétek fel a Chat-en.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.